O nas

Iški Vintgar

Z ljubeznijo pripravljamo okusno slovensko kulinariko

Pred leti zelo obljudeno, nato pa že skoraj pozabljeno gostišče v Iškem vintgarju, smo prevzeli v letu 2020, ter ga do julija 2021 popolnoma prenovili in posodobili ter mu dodali ponudbo jedi, ki pritičejo gostišču sredi neokrnjene narave.

Naša gostinska ponudba je usmerjena k tradicionalni domači slovenski kuhinji, ki ji z vso skrbnostjo dodajamo sodobno noto, to je tisti mali dodatek, ki prebudi gurmana v vsakem še tako zahtevnem obiskovalcu.

Smo majhna ekipa, ki nas poleg veselja do dela z ljudmi in kulinarike,  povezuje tudi ljubezen do zemlje in narave in s tem tudi ekološka osveščenost.

Skrbno izbiramo sestavine in pretežno posegamo po sestavinah z naše kmetije, ki se nahaja ne daleč stran od gostišča, oziroma po lokalnih in sezonskih sestavinah, zato tudi jedilnik prilagajamo letnim časom.

V oktobru 2022 smo pristopili tudi k pridobitvi zelenega ključa, vodilnega standarda na področju okoljske odgovornosti.

Pri nas ste dobrodošli vse dni v letu. Zaradi ohranjanja narave vam predlagamo, da do nas prikolesarite, se od javnega parkirišča 5 minut sprehodite, v kolikor pa vam to ne gre vam sporočamo, da lahko v času obiska, svoje vozilo parkirate pred gostiščem.

Na voljo brezplačno parkirišče

Za goste gostišča je na voljo brezplačno parkirišče pred gostiščem, potrebna pa je rezervacija vnaprej, še posebej v spomladanskem in poletnem času zaradi večje gneče.

Pokličite nas zdaj!

+386 820 14835

Iški Vintgar

+386 820 14835

Odličen prostor za zabave in praznovanja

Nudimo vam možnost rezervacije prostora za praznovanja in zabave, ki potekajo v prijetnem vzdušju ter v slikovitem zelenem okolju. Ponudimo vam tako prostor kot parkirišče ter poskrbimo za okusno pojedino, skladno z vašimi željami.

GALERIJA