Ponudba

Preverite našo ponudbo

Okusite našo domačo kulinariko

Postregli vam bomo tradicionalne slovenske jedi s pridihom sodobne kuhinje. Z veseljem vam bomo v zimski sezoni pripravili pečenice in krvavice z ajdovimi žganci ali hrustljavo zapečena svinjska rebra, medtem,  ko vam bo v toplih mesecih verjetno bolj teknila postrv in jedi z veliko sveže zelenjave. Pri nas vselej lahko poskusite telečja jetrca, račja prsa, odlikujemo se tudi po pestrem izboru skrbno pripravljene divjačine, saj vam poleg divjačinskega golaža postrežemo tudi gamsa, jelenov file ali divjega zajca.  Kot priloga ali samostojna jed se na našem jedilniku pogosto pojavljajo domači štruklji, sladki in slani, vsem znani pa tudi taki že skoraj pozabljeni. Poskrbimo tudi za ljubitelje jedi na žlico. Vegetarijanci lahko izberete prave domače krompirjeve njoke z jurčki, zelenjavne testenine, solatne krožnike in še kaj se bo našlo v naši kuhinji. Sladokusce postrežemo s tradicionalnimi zavitki, sladkimi štruklji, carskim pražencem in sladicami našega časa.

Jedilni list

Idealna lokacija

Aktualna ponudba

Dogodki

Martinovanje

5 hodni meni

  • Hladna predjed (grahov biskvit, zelišča, skuta)
  • Topla predjed ( ječmen, jurčki, slanina)
  • Juha (buča)
  • Glavna jed (račja prsa, mlinci, rdeče zelje, štruklji)
  • Sladica (kostanj, jabolko, med)

 

Po predhodni rezervaciji:  ob 17 h, ob 18h

Cena 50 €

Cena z vinsko spremljavo 60 €

Iz ponudbe

Divjačinski golaž (govedina, jelen, divji prašič) s kruhovo rolado

Pražena telečja jetrca s popečeno polento

Svinjska ribica z žajblovo omako in domačimi skutnimi štruklji

File postrvi na žaru s krompirjem in grahovim pirejem

Black angus roastbeef z zelenjavo z žara in zeliščno skuto

Jelenov hrbet z domačim skutnim, štrukljem, pirejem iz korenja in peteršilja